Videók

Furcsa szerzemény az ember. Amikor két évvel ezelőtt nagy merészen először végig mertem gondolni, hogy ötven pluszosként bevállalom annak a kockázatát, hogy megveszek egy honlapkészítésről, online vállalkozásról szóló oktatócsomagot, még a gondolatnak is több alkalommal kellett nekifutnom. Néhány hónap alatt azonban csak meggyőztem magam, és ma már hihetetlenül hálás vagyok, amiért mertem belevágni, hiszen imádom a www.boldogasszonyok és a http://www.wordmagic.hu oldalamat. vaioEhhez biztosan hozzájárult az a sok éjszaka is, amit a férjem helyett a Sony Vaio laptopommal töltöttem. Ezt a gyönyörűséget egyébként épp a férjemtől és  három gyermekünktől kaptam ajándékba, az ötvenedik születésnapomon. Jó választás volt ez az ajándék, én és a laptopom azóta elválaszthatatlanok vagyunk egymástól. Tökéletes játszótársam a mindennapokban, ráadásul folyamatos tanulásra ösztönöz. Minél több dolgot meg tudok csinálni, az informatikának ebben a varázslatos világában, annál többet szeretnék. Ezért mondom, hogy furcsa szerzemény az ember. Mindig nőni, fejlődni akar, többé, jobbá válni.

Nemrég rájöttem, milyen jó lenne videókat is készíteni. Igaz még a weboldalam sincs kész rendesen, de különben mi is a kész, és mi is a rendes? Szóval eldöntöttem kipróbálom, milyen videókat készíteni. Hosszú órákat töltök el vele, az eredmény pedig finoman szólva is hagy maga után kívánnivalót. Szemre vetülő árnyékok, rossz fényviszonyok, és vég nélkül sorolható hibák. De az eleje mindennek ilyen nehézkes. Én egyébként – természetemtől, és elhatározásomtól fogva – szívesebben figyelek arra, ami örömmel tölt el. És ezek a videók nagyon jó mókák. Az a sok küszködés, tehetetlenség, idétlenség, és a nyomában járó mosoly, tényleg nagyon szórakoztató. Öt év múlva, tudom biztosan, már ez is menni fog. Addig viszont a szándékra figyelek. Jót akarok, és senkinek sem ártok. Remélem csak az nézi meg a videókat, aki hasonlóan elnéző, vagy épp úgy mint én, el tudja fogadni, ezt a szemléletet.

videotekam

Fenti linkre kattintva azt a dokumentumot találja, melyben az első húsz kisfilmemet gyűjtöttem össze.  Szeretném megosztani a tudásom, és az örömöm, azokkal, akik hasznát vehetik:) Ha a piros betűs címre viszi a kurzort, és kattint, behozza a videót is. Beletettem a leírást, és az időtartamot is a pdf-be, hogy könnyebb legyen kiválasztani, ami hasznára lehetne.

Hálás lennék, ha továbbküldené a pdf-et, ha olyan ember jut eszébe, aki hasznosíthatná. Előre is köszönöm! 🎬