Bemutatkozás

Papné Bói Anna vagyok, coach, pedagógia szakos bölcsész és tanár és szociálpedagógus. Érettségi után kereskedő lettem, majd vállalkozó. Aztán jöttek a gyerekek, és a gyermeknevelés, amibe teljesen beleszerettem. Néhány év alatt átképeztem magam, ma már nevelőszülői tanácsadóként dolgozok. Három diplomám van. 2022-ben végeztem coachként, 2008-ban pedagógia szakos bölcsész és tanárként, és 2002-ben szociálpedagógusként.

A nevelésben, és az önnevelésben találtam meg a hivatásomat. A család működése, a benne lévő dinamikák, konfliktusok nagyon régóta foglalkoztatnak már. Érdekel minden információ, módszer, tudás, jó gyakorlat, ami jobbá teheti az egyén, és rajta keresztül egy család életét.

A hobbim az önfejlesztés, az olvasás, és az írás. Írtam az elmúlt években két könyvet. A Szóvarázs, és a Szóvarázs Kolompáréknál könyvekben egyszerű, hétköznapi tippek sokasága található azzal kapcsolatban, hogy hogyan tehetnénk jobbá az életünket.

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .