Konfliktus?OK ingyenesen letölthető ebook

Bói Anna: Konfliktus?OK 

   Bói Anna KonfliktusOK

Készítettem egy ingyenesen letölthető ebookot, melyben arra keresem a választ, hogy lehet-e konfliktusok nélkül élni, és ha nem, lehet-e a konfliktus áldás, vagy ajándék? Talán ez az ingyenesen letölthető írás, új nézőpontok átgondolására ösztönözheti azokat is, akik  ugyanolyan konfliktuskerülők, mint amilyen én voltam egykor, és vagyok sokszor még ma is.

Ha tetszik önnek, kérem ossza meg, hogy minél több emberhez eljuthasson, talán épp jókor jöhet valaminek az átgondolására, vagy megértésére.  Minden vélemény, tapasztalat megosztása gazdagíthat másokat, ezért arra biztatom, ossza meg ön is velünk az olvasottakkal kapcsolatos gondolatait.

Ha szeretne többet tudni a konfliktuskezelésről, szeretettel ajánlom figyelmébe, hogy a 30 órás “Konfliktuskezelési Közvetítő” piaci képzés, és a 120 órás “Life Coach Képzés” első két leckéje ingyenesen elvégezhető távoktatásban. A képzésekbe folyamatos a bekapcsolódási lehetőség, mert egyéni haladási tempó szerint tanulunk.

A képzésről tájékoztatót találnak a http://www.boldogasszonyok.hu/kepzes/konfliktuskezelesi-ismeretek-kepzes/ oldalon, vagy érdeklődhetnek a pbannabp@gmail.com mail címen.