Videók

A videókat úgy tudja elérni, ha beírja a keresőbe a nevemet (Papné Bói Anna) és YouTube csatorna, vagy közvetlenül beírja valamelyik linket:

https://www.youtube.com/c/AnnaPapnéBói

https://www.youtube.com/channel/UCpMoS6pvMaGTFNDQRmu8GEA

Ha tetszenek a videók, kérem az oldalon iratkozzon fel a “Feliratkozás” ikonra kattintva. Örülök, ha ír nekem témajavaslatot, vagy véleményt az üzenetben,  vagy  hozzászólásként.  

Furcsa szerzemény az ember. Amikor 2014-ben nagy merészen először végig mertem gondolni, hogy ötven pluszosként bevállalom annak a kockázatát, hogy megveszek egy honlapkészítésről, online vállalkozásról szóló oktatócsomagot, még a gondolatnak is több alkalommal kellett nekifutnom. Néhány hónap alatt azonban csak meggyőztem magam, és ma már hihetetlenül hálás vagyok, amiért mertem belevágni, hiszen imádom a http://www.boldogasszonyok.hu a http://wordmagic.hu/ és a http://boianna.hu/ oldalaimat. vaioEhhez biztosan hozzájárult az a sok éjszaka is, amit a férjem helyett a Sony Vaio laptopommal töltöttem. Ezt a gyönyörűséget egyébként épp a férjemtől és  három gyermekünktől kaptam ajándékba, az ötvenedik születésnapomon. Jó választás volt ez az ajándék, én és a laptopom azóta elválaszthatatlanok vagyunk egymástól. Tökéletes játszótársam a mindennapokban, ráadásul folyamatos tanulásra ösztönöz. 2019-ben, az ötvenötödikre kaptam a családtól egy új laptopot, mert látták mennyire sokat használom, minden munkámhoz szükséges. Minél több dolgot meg tudok csinálni, az informatikának ebben a varázslatos világában, annál többet szeretnék. Ezért mondom, hogy furcsa szerzemény az ember. Mindig nőni, fejlődni akar, többé, jobbá válni.

2015 végén arra gondoltam, milyen jó lenne videókat is készíteni. Igaz még a weboldalaim sincsenek kész rendesen, de különben mi is a kész, és mi is a rendes? Szóval eldöntöttem kipróbálom, milyen videókat készíteni. Hosszú órákat töltök el vele, az eredmény pedig finoman szólva is hagy maga után kívánnivalót. Szemre vetülő árnyékok, rossz fényviszonyok, és vég nélkül sorolható hibák. De az eleje mindennek ilyen nehézkes. Én egyébként – természetemtől, és elhatározásomtól fogva – szívesebben figyelek arra, ami örömmel tölt el. És ezek a videók nagyon jó mókák. Az a sok küszködés, tehetetlenség, idétlenség, és a nyomában járó mosoly, tényleg nagyon szórakoztató. 2016 januárjában arra gondoltam, öt év múlva, tudom biztosan, már ez is menni fog. Addig viszont a szándékra figyelek. Jót akarok, és senkinek sem ártok. Remélem csak az nézi meg a videókat, aki hasonlóan elnéző, vagy épp úgy mint én, el tudja fogadni, ezt a szemléletet.