Béketeremtés

A konfliktus kárpótlás követelés

A konfliktusok megkeserítik az ember életét. Amikor elvész az összhang, elkezd kopni a szeretet is. Beindulnak a magyarázkodások,  a kritika, az adok, kapok. Egy idő után már annyi a sérelem, hogy  a szakembereknek is hetekbe kerül kibogozni a szálakat. Ha sikerül.

mediáció

Amikor egy fa elkezd nőni, még két újjal gyökerestől kihúzható. De ha hagyjuk megerősödni, időről időre egyre messzebb futnak a gyökerei, és kiirthatatlanná válik. Így van ez a problémákkal is. Az elején a legnagyobb baj is könnyebben lenne kezelhető . Csak ahhoz észre kellene venni, hogy valaminek az elején járunk, és ismeretek kellenének arról is, hogyan lehet orvosolni a bajt.

A konfliktuskezelési képzés a fentieken túl olyan eszköztárat ad a résztvevők kezébe, aminek a segítségével a konfliktusaikat  maguk és környezetük hasznára fordíthatják. Mindezt a piaci ár feléért, harmadáért. Aki nem hiszi további információkért hívja skypon, a Anna Papné Bói címet, a 06 30 240 00 07 telefonszámot, vagy írjon a pbannabp@gmail.com mail címre, és győződjön meg róla személyesen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .