„Tehetősség Kezelési Ismeretek” képzés

A tehetősség minden ember veleszületett tartozéka. Mégis olyan sok ember életét nehezíti meg a szegénység, motiválatlanság, kedvetlenség, kilátástalanság, keserűség. Hiszen ezek romboló hatással vannak a közérzetre, az egészségre, és az emberi kapcsolatokra is. Sokan szeretnének szabadulni tőle, de sokszor el sem hiszik, hogy saját képességeik, készségeik, kompetenciáik mentén haladva találhatnák meg a tehetősségüket. Egy olyan képzési ajánlatot szeretnék kínálni, melyben a képzési díj összege: 0 forint. Érdekelné Önt, vagy valamelyik munkatársát, ismerősét egy ingyenes hat órás „Tehetősség Kezelési Ismeretek” képzés?

Az ingyenes, hat órás, távoktatásos képzésen feldolgozott tananyagok: a kompetenciák definiálása, az egyéni készségek, képességek eredete, a tehetség felismerése, és kezelése, oktatás és kreativitás, többszörös intelligencia elmélet, a boldogulás útjai, flow elmélet, a témával kapcsolatos szakirodalom.

A képzés formája távoktatás, így bármelyik településről fogadunk érdeklődőt, aki otthonról végezheti el a képzést, utazás, és mindenféle járulékos költség nélkül. Az emailben kiküldött tananyag önálló feldolgozását követően egy alkalommal konzultálunk 2*45 percben, virtuálisan (Skypon, Messengeren, Viberen, WhatsAppon, Hangoutson) vagy a résztvevő költségviselése esetén, telefonon. Kiscsoportos képzésre is lehetőséget biztosítunk, öt főig.

Az ingyenes, hat órás, távoktatásos, egyéni vagy kiscsoportos formában, a fogyasztóvédelmi törvény irányadó rendelkezései mellett elvégezhető EV-4253/2019/TI nyilvántartási számú „Tehetősség Kezelési Ismeretek” képzésünk, a pedagógus-továbbképzésről, a 277/1997. (XII.22.) számú Kormányrendelet rendelkezései alapján akkreditált, 120 órás, távoktatásos, „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” megnevezésű, pedagógus továbbképzés  negyedik moduljának első hat órás tananyagát foglalja magába.

A teljes 120 órás képzésről a http://wordmagic.hu/kepzesek/onsegites-onfejlesztes-onneveles-life-coachinggal/ oldalon bővebb tájékoztatás található.

Az ingyenes hat órás „Tehetősség Kezelési Ismeretek” képzés külön nincs akkreditálva, de a tananyag megegyezik az akkreditált továbbképzés negyedik moduljának első hat órás tananyagával. Elvégzéséről a képzést követően képzési igazolást adunk ki, ami alapján az intézmény vezetője, saját hatáskörében beszámíthatja azt, a 120 pont teljesítésébe a 277/1997. (XII. 22.) Kormányrendelet 5.§ 3. bekezdés d) pontja szerint „a hétévenkénti továbbképzés legfeljebb huszonöt százaléka teljesíthető harminc foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésben való részvétellel, amennyiben a képzési idő legalább az öt órát eléri”.

További információt a pbannabp@gmail.com email címen, vagy a 06 30 240 00 07 telefonszámon kérhetnek.

Az érdeklődők a „tájékoztató és jelentkezési lap”, visszaküldésével tudnak a képzésre jelentkezni. TI_tájékoztató és jelentkezési lap

A kitöltött, aláírt, és szkennelt  dokumentumot a pbannabp@gmail.com email címre kérjük visszaküldeni.

A negyedik modul első leckéjének ingyenes elvégzése után, ha szeretné folytatni a tanulást, jelentkezhet a 30 órás “Karrier Instruktor” képzésre, melynek végén „Karrier Instruktor” tanúsítvány kerül kiadásra, vagy az „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” 120 órás, pedagógusoknak akkreditált tanfolyamunkra, melynek végén „Pozitív Szemléletű Instruktor” tanúsítvány kerül kiadásra.

A www.boianna.hu  www.wordmagic.hu   www.boldogasszonyok.hu oldalakon egyéb képzéseinkről, intézményünkről is tájékozódhat.