„Konfliktuskezelési Ismeretek” képzés

Érdekelné Önt, vagy valamelyik munkatársát, ismerősét egy ingyenes „Konfliktuskezelési Ismeretek” képzés? Egy olyan képzési ajánlatot szeretnék kínálni, melyben a képzési díj összege: 0 forint.

Az ingyenes, hét órás, távoktatásos képzésen feldolgozott tananyagok: konfliktushelyzetek okai, felismerése, kielégítetlen szükségletek beazonosítása, konfliktus elméletek, konfliktuskezelési technikák elsajátítása, stressz kezelés, konfliktuskezelési stratégiák.

A képzés formája távoktatás, így bármelyik településről fogadunk érdeklődőt, aki otthonról végezheti el a képzést, utazás, és mindenféle járulékos költség nélkül. Az emailben kiküldött tananyag önálló feldolgozását követően egy alkalommal konzultálunk 2*45 percben, virtuálisan (Skypon, Messengeren, Viberen, WhatsAppon, Hangoutson) vagy a résztvevő költségviselése esetén telefonon. Kiscsoportos képzésre is lehetőséget biztosítunk, öt főig.

Az ingyenes, 7 órás, távoktatásos, egyéni vagy kiscsoportos formában, a fogyasztóvédelmi törvény irányadó rendelkezései mellett elvégezhető EV-4253/2019/KI nyilvántartási számú „Konfliktuskezelési Ismeretek” képzésünk, a 120 órás, a pedagógus-továbbképzésről, a 277/1997. (XII.22.) számú Kormányrendelet rendelkezései alapján engedélyeztetett, 120 pontos, távoktatásos, 27282/115/2016 alapítási engedély számú „Life Coach Képzés – felkészítés szociális és életviteli kompetenciák fejlesztésére” megnevezésű, akkreditált pedagógus továbbképzés első hét órájának tananyagát foglalja magába. A teljes 120 órás képzésről a http://pedakkred.oh.gov.hu/PedAkkred/Catalogue/CatalogueDetails.aspx?Id=6115 oldalon bővebb tájékoztatás található.

Az ingyenes hét órás „Konfliktuskezelési Ismeretek” képzés külön nincs akkreditálva, de a tananyag megegyezik az akkreditált továbbképzés tananyagával. Elvégzéséről a képzést követően képzési igazolást adunk ki, ami alapján az intézmény vezetője, saját hatáskörében beszámíthatja azt, a 120 pont teljesítésébe a 277/1997. (XII. 22.) Kormányrendelet 5.§ 3. bekezdés d) pontja szerint „a hétévenkénti továbbképzés legfeljebb huszonöt százaléka teljesíthető harminc foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésben való részvétellel, amennyiben a képzési idő legalább az öt órát eléri”.

További információt a pbannabp@gmail.com email címen, vagy a 06 30 240 00 07 telefonszámon kérhetnek.

Az érdeklődők a „tájékoztató és jelentkezési lap”, visszaküldésével tudnak a képzésre jelentkezni. KI_tájékoztató és jelentkezési lap

A  kitöltött, aláírt, és szkennelt dokumentumot a pbannabp@gmail.com email címre kérjük visszaküldeni.

Az első két lecke ingyenes elvégzése után, ha szeretné folytatni a tanulást, jelentkezhet a konfliktuskezeléssel foglalkozó képzésre, ami olyan 30 órás tanfolyam, melynek végén a képzés sikeres elvégzéséről “Konfliktuskezelési Közvetítő” tanúsítvány kerül kiadásra.

Ha még ezt követően is szeretné folytatni a tanulást, jelentkezhet a  Life Coach Képzés – felkészítés szociális és életviteli kompetenciák fejlesztésére akkreditált pedagógus továbbképzésünkre melyek végén Life Coach tanúsítvány kerül kiadásra.

A képzésekről a http://wordmagic.hu oldalon talál bővebb tájékoztatást.

 A www.boianna.hu  www.wordmagic.hu   www.boldogasszonyok.hu oldalakon egyéb képzéseinkről, intézményünkről is tájékozódhat.