„Ellenállás Kezelési Ismeretek” képzés

Az ellenállás nagyon sok ember életét nehezíti meg, mert romboló hatással van a közérzetre, az egészségre, és az emberi kapcsolatokra is. Sokan szeretnének szabadulni tőle. Egy olyan képzési ajánlatot szeretnék kínálni, melyben a képzési díj összege: 0 forint. Érdekelné Önt, vagy valamelyik munkatársát, ismerősét egy ingyenes hat órás „Ellenállás Kezelési Ismeretek” képzés?

Az ingyenes, hat órás, távoktatásos képzésen feldolgozott tananyagok: az ellenállás okai, az ellenállás felismerése, az ellenállással kapcsolatos elméletek, ellenállás kezelési technikák elsajátítása, stressz csökkentés, „mindfulness” módszer.

A képzés formája távoktatás, így bármelyik településről fogadunk érdeklődőt, aki otthonról végezheti el a képzést, utazás, és mindenféle járulékos költség nélkül. Az emailben kiküldött tananyag önálló feldolgozását követően egy alkalommal konzultálunk 2*45 percben, virtuálisan (Skypon, Messengeren, Viberen, WhatsAppon, Hangoutson) vagy a résztvevő költségviselése esetén, telefonon. Kiscsoportos képzésre is lehetőséget biztosítunk, öt főig.

Az ingyenes, hat órás, távoktatásos, egyéni vagy kiscsoportos formában, a fogyasztóvédelmi törvény irányadó rendelkezései mellett elvégezhető EV-4253/2019/EI nyilvántartási számú „Ellenállás Kezelési Ismeretek” képzésünk, a pedagógus-továbbképzésről, a 277/1997. (XII.22.) számú Kormányrendelet rendelkezései alapján akkreditált, 120 órás, távoktatásos, „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” megnevezésű, pedagógus továbbképzés első hat órás tananyagát foglalja magába.

A teljes 120 órás képzésről a http://wordmagic.hu/kepzesek/onsegites-onfejlesztes-onneveles-life-coachinggal/ oldalon bővebb tájékoztatás található.

Az ingyenes hat órás „Ellenállás Kezelési Ismeretek” képzés külön nincs akkreditálva, de a tananyag megegyezik az akkreditált továbbképzés első hat órás tananyagával. Elvégzéséről a képzést követően képzési igazolást adunk ki, ami alapján az intézmény vezetője, saját hatáskörében beszámíthatja azt, a 120 pont teljesítésébe a 277/1997. (XII. 22.) Kormányrendelet 5.§ 3. bekezdés d) pontja szerint „a hétévenkénti továbbképzés legfeljebb huszonöt százaléka teljesíthető harminc foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésben való részvétellel, amennyiben a képzési idő legalább az öt órát eléri”.

További információt a pbannabp@gmail.com email címen, vagy a 06 30 240 00 07 telefonszámon kérhetnek.

Az érdeklődők a „tájékoztató és jelentkezési lap”, visszaküldésével tudnak a képzésre jelentkezni. EI_tájékoztató és jelentkezési lap

A kitöltött, aláírt, és szkennelt dokumentumot a pbannabp@gmail.com email címre kérjük visszaküldeni.

Az első lecke ingyenes elvégzése után, ha szeretné folytatni a tanulást, jelentkezhet a 30 órás „Hatékonyság Instruktor” képzésre, melynek végén „Hatékonyság Instruktor” tanúsítvány kerül kiadásra, vagy az „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” 120 órás, pedagógusoknak akkreditált tanfolyamunkra, melynek végén „Pozitív Szemléletű Instruktor” tanúsítvány kerül kiadásra.

A képzésekről a http://wordmagic.hu oldalon talál bővebb tájékoztatást.

A www.boianna.hu  www.wordmagic.hu   www.boldogasszonyok.hu oldalakon egyéb képzéseinkről, intézményünkről is tájékozódhat.