Ingyenes Képzések

http://boianna.hu/         http://wordmagic.hu/              

WordMagic Coach & Mediátor Iroda & Képző ingyenes képzései

Mindig hoz az élet valami jót, amiért mi végtelenül hálásak is vagyunk. 2016 nyarán oktatási tevékenységbe kezdtünk, és ettől az időponttól kezdve folyamatosan kínálunk képzéseket ingyenesen is.

Az ingyenes képzések, olyan ajándékok, amelyek néhány órás betekintést adnak a teljes tanfolyamainkba. Jelenleg öt képzést ajánlunk ebben a csomagban. Van benne egy hét órás, és négy hat órás képzés. Összesen egy képzést adunk ajándékba, ami azt jelenti, hogy ha valaki élni szeretne az ajándékkal, egy konzultáción térítésmentesen tud részt venni.

A képzések több szempontból is alternatívak, mert egyrészt általában távoktatásban képzünk, virtuális konzultációval. Másrészt már az ingyenes képzések konzultációja alatt is megtapasztalható a coaching pozitív hatása. Harmadrészt  sokféle a tananyag, így mindenki kiválasztja belőle azt, ami számára a legfontosabb, vagy a legkedvezőbb. 

Érdemes élni a lehetőséggel, mert már egy konzultáció alatt is megfordulhat az ember élete ettől a tudástól, amint az új ismeretek, birtokában, egy új nézőpontból a Résztvevő elkezd befelé, önmagába tekintgetni, hogy egyre jobban megértse saját magát, megismerje érzéseit, fontosságait, tudatosítsa értékeit, megfogalmazza céljait. Nagyon elkötelezettek vagyunk, a segítők segítése felé is, ezért az ingyenes képzések elvégzéséről képzési igazolást adunk, melyet felhasználhatnak a kötelező továbbképzések teljesítése során. Olyan sok a boldogtalan, önsorsrontó, konfliktusokkal, problémákkal terhelt élet, hogy a változáshoz sok-sok segítő hozzáállású szakember együttes munkájára van szükség. A képzéseink reményeink szerint segíthetnek abban, hogy a konfliktusokat, megbetegítő ellenállásainkat, szorongásainkat, félelmeinket, kezelni tudjuk, és a készségeink, képességeink, kompetenciáink adta tehetősségünket kihasználjuk. A pozitív szemlélet, és a coaching segítségével a boldogtalan, önsorsrontó, konfliktusokkal, problémákkal terhelt életeket, békés, örömteli, szerető kapcsolatokban gazdag életek válthatnák fel. Nagy küldetés, szép feladat, inspiráló kihívás. Elkötelezettek vagyunk ennek a tudásnak a megosztása/szétosztása mellett, éppen ezért éreztünk ösztönzést arra, hogy a coach és mediátor tevékenységek végzése mellett, oktatóként life coachingot, pozitív szemléletű instrukciókat, önsegítő tananyagokat és konfliktuskezelést is oktassunk.

Fizetős képzéseinkről a  http://wordmagic.hu/ oldalon talál tájékoztatást. Kérdéseit  a pbannabp@gmail.com címen, vagy a 06 30 240 00 07 telefonszámon teheti fel. Az érdeklődők két képzési mód közül is választhatnak: aki a távoktatást választja, otthonról végezheti el képzést, folyamatos bekapcsolódási lehetőség mellett, kiscsoportos, vagy egyéni módon, utazás, és mindenféle járulékos költség nélkül.  Akik hagyományos módon szeretnek részt venni a képzésekben, azoknak Berettyóújfaluban a Kálvin tér 8. szám alatt,  szervezünk képzéseket.

Aki kedvet, elhívást érez arra, hogy egyre jobb életet éljen, hajlandó tanulni, napról napra egyre örömtelibbé válni, és szívesen tanul, próbálja ki a tanfolyamaink első  leckéit térítésmentesen.