Pályaválasztás, életúttervezés, karrierépítés

1. Pályaválasztásról 16 éves gimnazistáknak 

www.youtube.com/watch?v=7YEVvNmfem8

 

Aki boldogan akar élni, annak olyan munkát kell végeznie, amelyben örömét leli. A pályaválasztás, életúttervezés, karrierépítés fontos lépés a boldog élet felé. Érdemes tudatosan tervezni. Ebben a videóban arra ösztönzöm a kedves nézőt, hogy szánjon időt, energiát és – ha teheti – pénzt is arra, hogy már 16 évesen legyen elképzelése arról a pályáról, amivel felnőttként foglalkozni szeretne. Ebben sok segítő támogathatja. Például a körülötte lévő felnőttek, a Nemzeti Pályaorientációs Portál, vagy egy jó szakember. A családok felé pedig az a javaslatom, hogy vegyék igénybe a coahingot, ha nehezen dönt a fiatal.

Kedves Érdeklődő!

videotekam

Fenti linkre kattintva azt a dokumentumot találja, melyben az első húsz kisfilmemet gyűjtöttem össze.  Szeretném megosztani a tudásom, és az örömöm, azokkal, akik hasznát vehetik:) Ha a piros betűs címre viszi a kurzort, és kattint, behozza a videót is. Beletettem a leírást, és az időtartamot is a pdf-be, hogy könnyebb legyen kiválasztani, ami hasznára lehetne.

Hálás lennék, ha továbbküldené a pdf-et, ha olyan ember jut eszébe, aki hasznosíthatná. Előre is köszönöm! 🎬
Ha beírja a keresőbe a nevemet (Papné Bói Anna) és YouTube csatorna, vagy közvetlenül beírja a linket:

https://www.youtube.com/c/AnnaPapnéBói

https://www.youtube.com/channel/UCpMoS6pvMaGTFNDQRmu8GEA

vagy kijelöli a videó címe alatt lévő linket, és az egér jobb oldali részére kattint, felajánlja a rendszer, hogy megnyitja közvetlenül a videót.

Ha tetszenek a videók, kérem az oldalon iratkozzon fel a “Feliratkozás” ikonra kattintva. Örülök, ha ír nekem témajavaslatot, vagy véleményt az üzenetben,  vagy  hozzászólásként.  Köszönöm.

youtube