Képzések

WM Coach & Mediátor Iroda & Képző Terméklista

Life coach képzés                                     https://www.youtube.com/watch?v=mx5Y7J7pIhQ&t=32s 

Mindig hoz a nyár valami jót. 2016 nyarán újra léptünk egyet a fejlődés terén, és oktatási tevékenységbe kezdtünk. Olyan sok a boldogtalan, önsorsrontó, konfliktusokkal, problémákkal terhelt élet, hogy a változáshoz sok-sok segítő hozzáállású szakember együttes munkájára van szükség. Számtalan kitűnő képző hely van az országban, de többségében főváros orientált a coach képzés. Ezért arra éreztünk ösztönzést, hogy a coach és mediátor tevékenységek végzése mellett, oktatóként life coachokat, és konfliktuskezelőket is elkezdjünk képezni. A képzési módok között, a hagyományos képzés mellett, a legújabb oktatási trendnek megfelelő blended képzés is választható, ami azt jelenti, hogy a képzési idő jelentős részében otthonról folyik a tanulás, és csak a képzési idő harminchárom százalékában kell a képzőhelyen személyesen megjelenni.

120 órás Life coach képzésünk felépítése https://www.youtube.com/watch?v=875z0ptX5SA&t=44s 

A képzés három modulból áll, melyek a konfliktuskezelési, life coaching elméleti, és life coaching gyakorlati ismereteket tartalmaznak 30-60-30 órában. Szintesíti a képzést a választható tanulásmódszertan, hiszen a hagyományos képzési mód mellet, a legújabb kutatásoknak megfelelő blended (kevert) képzési módon is elérhetők a tananyagok. Ráadásul hagyományos, intenzív, és szuperintenziv tempóban is lehet tanulni.

Konfliktuskezelési képzés bemutató filmje https://www.youtube.com/watch?v=SBXzKS7MjbA&t=116s 

A “Konfliktuskezelési képzés” olyan harminc órás tanfolyam, amely rendkívüli rugalmassággal próbál illeszkedni, a leendő hallgatókhoz, akik reményeink szerint annyira megszeretik a tananyagot, hogy velünk tartanak majd a második, és harmadik modult tartalmazó “Life coaching” tananyag feldolgozásában is.

Kedves Érdeklődő!

videotekam

Fenti linkre kattintva azt a dokumentumot találja, melyben az első húsz kisfilmemet gyűjtöttem össze.  Szeretném megosztani a tudásom, és az örömöm, azokkal, akik hasznát vehetik:) Ha a piros betűs címre viszi a kurzort, és kattint, behozza a videót is. Beletettem a leírást, és az időtartamot is a pdf-be, hogy könnyebb legyen kiválasztani, ami hasznára lehetne.

Hálás lennék, ha továbbküldené a pdf-et, ha olyan ember jut eszébe, aki hasznosíthatná. Előre is köszönöm! 🎬
Ha beírja a keresőbe a nevemet (Papné Bói Anna) és YouTube csatorna, vagy közvetlenül beírja a linket:

https://www.youtube.com/c/AnnaPapnéBói

https://www.youtube.com/channel/UCpMoS6pvMaGTFNDQRmu8GEA

vagy kijelöli a videó címe alatt lévő linket, és az egér jobb oldali részére kattint, felajánlja a rendszer, hogy megnyitja közvetlenül a videót.

Ha tetszenek a videók, kérem az oldalon iratkozzon fel a “Feliratkozás” ikonra kattintva. Örülök, ha ír nekem témajavaslatot, vagy véleményt az üzenetben,  vagy  hozzászólásként.  Köszönöm.

youtube