Életerő

 1. Lélegezzünk visszafogottan ! 

www.youtube.com/watch?v=lIAKWvlQn28

 

Tanuljunk meg csukott szájjal, orron keresztül, visszafogottan lélegezni, a pocakunkba, hogy egyre jobban érezzük magunkat. Akinek felkelti az érdeklődését ez a pár perces videó, és többet szeretne tudni, keresse meg a videóban említett módszer weboldalát, ahol sok hasznos információt, esettanulmányt, videót, kutatási tájékoztatót találhat.

2.Vízivással a boldogságért

www.youtube.com/watch?v=4Z-gxl8ito0

A vízivás az élet legalapvetőbb folyamata. A víz gyógyító erejéről, fájdalomcsillapító hatásáról, Dr. Fereydoon Batmanghelidj kutatásaiból, más tulajdonságaira Masaru Emoto kutatásainak publikációin keresztül láthatunk rá. A víz csodája megismerhető számtalan magyar nyelvű anyagból. Ez a néhány perces videó a víziváson túl ezeknek a kutatásoknak a megismeréséhez is szeretne kedvet csinálni. Gondolják végig semmit sem veszítenek vele, ha kipróbálják a kutatók által javasoltakat. Viszont a legegyszerűbb és a legolcsóbb gyógyító technikákat, megelőző terápiákat  tapasztalhatják meg.

3. Erőfelszabadítás

www.youtube.com/watch?v=00zxV4UyQVY

 

Mindannyiunk vágya megőrizni az életerőnket. Maga a csoda, ha ezt külön időráfordítás nélkül is meg tudjuk tenni. Ez a videó egy olyan nagyszerű tanítóról szól, aki az általa megfigyelt, kipróbált, kifejlesztett módszert 93 éves koráig, élete végéig élte és tanította. Életereje, életkedve még kilencvenes éveiben is ámulatba ejtette tanítványait, tisztelőit, és a körülötte lévőket. Reméljük még nagyon sok követője lesz, a következő évtizedekben.

Kedves Érdeklődő!

videotekam

Fenti linkre kattintva azt a dokumentumot találja, melyben az első húsz kisfilmemet gyűjtöttem össze.  Szeretném megosztani a tudásom, és az örömöm, azokkal, akik hasznát vehetik:) Ha a piros betűs címre viszi a kurzort, és kattint, behozza a videót is. Beletettem a leírást, és az időtartamot is a pdf-be, hogy könnyebb legyen kiválasztani, ami hasznára lehetne.

Hálás lennék, ha továbbküldené a pdf-et, ha olyan ember jut eszébe, aki hasznosíthatná. Előre is köszönöm! 🎬
Ha beírja a keresőbe a nevemet (Papné Bói Anna) és YouTube csatorna, vagy közvetlenül beírja a linket:

https://www.youtube.com/c/AnnaPapnéBói

https://www.youtube.com/channel/UCpMoS6pvMaGTFNDQRmu8GEA

vagy kijelöli a videó címe alatt lévő linket, és az egér jobb oldali részére kattint, felajánlja a rendszer, hogy megnyitja közvetlenül a videót.

Ha tetszenek a videók, kérem az oldalon iratkozzon fel a “Feliratkozás” ikonra kattintva. Örülök, ha ír nekem témajavaslatot, vagy véleményt az üzenetben,  vagy  hozzászólásként.  Köszönöm.

youtube