Szóvarázs

2015. október tizedikétől kapható a „SZÓVARÁZS.

Igaz néhány hónappal elhúzódott a kiadása, de érdemes volt várni rá, mert igazán szép, ízléses, vonzó megjelenésű lett. A könyvben egyszerű, hétköznapi tippek sokasága található azzal kapcsolatban, hogy hogyan tehetnénk jobbá az életünket. A történet egy  hetvenhat éves boldogság professzor asszonyról szól, aki arra teszi fel ötven éves kora után az életét,  hogy segítsen másoknak is boldogabbá válni. A SZÓVARÁZS egy olyan regény, amely szinte észrevétlenül adja át a szakirodalommal is alátámasztott információkat. Néhány hónapja így írtam róla: ” Írtam az elmúlt években egy könyvet. Vagyis engedtem a késztetésnek, és hagytam, hogy íródjon. Ahogy telt az idő egyre több örömöt találtam benne. Vigasztalt, nevelt, segített. Olyan volt, mint egy távoli barát. Egy nap arra gondoltam, talán másoknak is örömöt okozna. Lehet segíthetne valakin, rajtam kívül is. Így eldöntöttem, kiadom. A kezemből is, és a szó másik értelmében is.”

 A könyv fogyasztói ára háromezer forint. Sokat gondolkodtam azon,  milyen módon értékesítsem. Végül a direkt vagy más néven közvetlen értékesítés mellett döntöttem. Emailen pbannabp@gmail.com, vagy telefonon 06 30 240 00 07 lehet érdeklődni.  Terméklista WordMagic Coach & Mediátor Iroda & Képző

borító

A könyv alcíme számomra olyan, mint egy folyamatos lehetőség a jóllétre.Lehetek jól, mert tudok

Ez a  hátoldal szövege:

“ A szavaknak, gondolatoknak ereje van. Érdemes megválogatni őket. Ez a könyv egy olyan asszony életébe enged bepillantani, aki tudja, és naponta gyakorolja ezt. Viszonzásként boldog, derűs és elégedett. Hisz az Élet jóságában. Tudja, minden rendben van, úgy ahogy van. Szereti, és feltételek nélkül elfogadja magát. Biztosan tudom, vannak ilyen emberek. Olvasom a könyveiket, csodálom az életüket, tanulok tőlük. Én is hozzájuk hasonló szeretnék lenni, mert tudom, nagy ajándék egy efféle élet. Sőt, azok közé akarok tartozni, akik tesznek azért, hogy ráébresszenek másokat is arra, a sorsuk a saját kezükben van. Vagyis inkább a saját fejükben, hiszen csak egy ember dönthet a gondolatairól, és az általa kimondott szavakról. Az, aki gondolkodik és beszél. Persze a környezete befolyásolhatja, de senki sem gondolhat, vagy mondhat helyette semmit. Azért írtam ezt a könyvet, mert abban bízom, ha egyre többen leszünk, akik arról beszélünk, amit szeretnénk, hamarabb elérjük a kritikus tömeget, amely egyre jobbá teheti világunkat.”

Végül álljon itt a:

Tartalomjegyzék

Szóvarázs” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Szia Ani! Gratulálunk és sok sikert kívánunk a könyvedhez. Biztosak vagyunk abban, hogy siker lesz.
    Üdv Bánék

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.