Szóvarázs Kolompáréknál

2015. december 22-től kapható a “Szóvarázs Kolompáréknál”  című könyv, melyből készítettem szakemberek számára egy rövidített változatot, és elküldtem az ország összes polgármesteri hivatalába. Remélem mindenki megkapta. Itt is közzéteszem, hogy bárki le tudja tölteni.

Szóvarázs Kolompáréknál- KIEMELÉSEK

Néhány gondolat az előszóból:

Az elmúlt években sok hátrányos helyzetű gyerekkel és családdal találkoztam. Gyermekvédelemmel foglalkozó szakemberként a gyomrom is, az öklöm is összeszorul nélkülöző gyerekek láttán, és tudom számos ember van így ezzel. Sokat gondolkoztam azon, mivel tudnék hozzájárulni a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetű gyerekek, és családok életének jobbításához. Évekig középiskolai tanárként próbáltam segíteni, majd húsz hónapon át közösségi és ifjúsági koordinátorként. Nagy szerencsémnek tartom, hogy dolgozhattam a gyerekesély projektben. Az egyik rendezvényünk után gondoltam arra, talán a Szóvarázs könyv legfontosabb gondolatait, és a roma családmentorok, közösségi házak koordinátoraként szerzett tapasztalataimat összeszövögethetném egy mesekönyvbe. Szóvarázs Kolompáréknál borítóHol sírtam, hol nevettem írás közben. Felelevenedett az a sok emlék, amit volt munkatársaimmal átéltünk. Nagyon hálás vagyok nekik a közös munkáért, és azért a sok segítségért is, amit a történetek könyvvé formálásáért tettek. Szerencsére az egyik volt mentorunk mesemondó, így nemcsak olvashatók, hallgathatók is lesznek a mesék. A nagymamája pedig évtizedek óta gyűjti a meséket. Nagy bíztatás számomra, hogy neki is tetszik a könyv. Volt munkatársaim véleményét is kikértem, és aki a környezetemben roma volt annak meghallgattam és beépítettem az elképzelését. Így aztán ez egy nagy közös projekt lett, amelyben nagyon sokat gazdagodtam.

„Egymást szolgálva szabaddá válunk”

Szóvarázs Kolompáréknál hátoldalA fenti mondat Artúr király lovagjainak legendás csiszolt márványasztalán volt olvasható. Az asztal  kereksége azt jelképezte, hogy a körülötte ülők egyenrangúak. Ahogy mi emberek is azok vagyunk. Sajnos vannak köztünk akik többnek, vagy kevesebbnek hiszik magukat másoknál, és eszükbe sem jut, hogy éppen a hitükkel teremtenek meg helyzeteket, melyekben aztán szenvedésekkel élik  napjaikat. Én azokkal értek egyet, akik szerint a világ, úgy ahogy van, jó. Mindennek van célja és értelme, minden rejt ajándékot, ha hajlandók vagyunk megtalálni benne. Igaz vannak olyan helyzetek, amikben nehezebb megtalálni az áldást. Számomra ilyen a gyermekszegénység. Különösen, ha olyan jólelkű, egymást szerető embereket érint, mint Kolompárék. Azért írtam a „meséskönyvet”, mert abban bízok, hogy segíthet néhány embernek meglátni a saját értékét. Őszintén hiszem a hozzáállásunk megváltoztatásával, az életünk is változtatható. Remélem olyan sok örömöt talál a „meséskönyvben” a kedves olvasó, amennyit nekem és segítő csapatomnak okozott.

Vásárlási lehetőség   WM Coach & Mediátor Iroda & Képző Terméklista

 A könyv fogyasztói ára háromezer forint. Sokat gondolkodtam azon,  milyen módon értékesítsem. Végül a direkt vagy más néven közvetlen értékesítés mellett döntöttem. Aki átutalja a számlámra a háromezer forintot, annak egy munkanapon belül postázom a könyvet/könyveket. A postaköltséget belföldi cím esetén átvállalom.Természetesen a vásárló kap róla nyugtát vagy számlát, attól függően, mire van szüksége. A számlaszám: 10101243-4200540001004004. Fentiekkel kapcsolatban facebook üzenetben, emailen pbannabp@gmail.com, vagy telefonon  06 30 240 00 07 lehet érdeklődni. 

Kolompárékhoz ráadásul ajándék is jár:)

A könyv vásárlója neve, és elektronikus elérésének megadása mellett ajándékba kapja a Szóvarázs című könyv e pub változatát. 

Tartalomjegyzék SZVK