Ebookok

Készítettem néhány  ingyenesen letölthető ebookot, mert azt szeretném elérni, hogy minél többen hozzájussanak a munkám során használt gondolatmorzsákhoz. Részben azért, mert többeket érdekelhet, részben azért, mert az a célom, hogy megkérdőjeleződjön az olvasóban néhány rögzült nézőpont. Nagyszerű érzés a coachingok során látni, ahogy az ügyfél nézőpontjai megváltoznak.  Talán papíron is hatnak ezek a technikák. Igyekeztem játékokkal ötvözve, könnyű stílusban leírni a mondanivalót. Ezekből a témákból vállalok előadásokat, vagy egyéni megbeszélés alapján a szakterületemhez kapcsolódó más témából is . Az előadások, író-olvasó találkozók díját a WM Coach & Mediátor Iroda & Képző Terméklista tartalmazza.

Az első ebook címe: Konfliktus?OK Letölthető innen: Bói Anna KonfliktusOK

Bói Anna: Konfliktus?OK

A konfliktusokkal kapcsolatban néhány emberre, nagyon merev nézőpontok jellemzőek. Talán ez az ingyenesen letölthető írás, új nézőpontok átgondolására ösztönözhet.

Ha tetszik önnek, kérem ossza meg, hogy minél több emberhez eljuthasson, talán jó segítség, támasz, vigasztalás lehet annak, aki nehéz helyzetben van.

Minden vélemény, tapasztalat megosztása gazdagíthat másokat, ezért arra biztatom, ossza meg ön is velünk az olvasottakkal kapcsolatos gondolatait.

A második ebook címe: Családos?OK Letölthető innen: Bói Anna CsaládosOK

Bói Anna: Családos?OK

A nemzetközi és hazai kutatások során bizonyítást nyert, hogy a harmonikus család a legkomolyabb egészségvédő tényező. De csak akkor, ha támogató, segítő, elfogadó. Azok a családok, amelyek a fészek helyett tűzfészekké váltak, komolyan károsítják a tagjaikat, különösen a védteleneket, akik közé a gyerekek, betegek és idősek tartoznak.