„Szorongás Kezelési Ismeretek” képzés

A szorongás nagyon sok ember életét nehezíti meg, mert romboló hatással van a közérzetre, az egészségre, és az emberi kapcsolatokra is. Sokan szeretnének szabadulni tőle. Egy olyan képzési ajánlatot szeretnék kínálni, melyben a képzési díj összege: 0 forint. Érdekelné Önt, vagy valamelyik munkatársát, ismerősét egy ingyenes hat órás „Szorongás Kezelési Ismeretek” képzés?

Az ingyenes, hat órás, távoktatásos képzésen feldolgozott tananyagok: a szerepek definiálása, a szerepek és a társadalmi státuszok, szerepzavarok, szerepkonfliktusok felismerése, és kezelése, a szorongások lehetséges okai, a szorongással kapcsolatos elméletek, a szorongás kezelési technikáinak elsajátítása, a krónikus stressz csökkentése, a témával kapcsolatos tudományos kutatások.

A képzés formája távoktatás, így bármelyik településről fogadunk érdeklődőt, aki otthonról végezheti el a képzést, utazás, és mindenféle járulékos költség nélkül. Az emailben kiküldött tananyag önálló feldolgozását követően egy alkalommal konzultálunk 2*45 percben, virtuálisan (Skypon, Messengeren, Viberen, WhatsAppon, Hangoutson) vagy a résztvevő költségviselése esetén, telefonon. Kiscsoportos képzésre is lehetőséget biztosítunk, öt főig.

Az ingyenes, hat órás, távoktatásos, egyéni vagy kiscsoportos formában, a fogyasztóvédelmi törvény irányadó rendelkezései mellett elvégezhető EV-4253/2019/SZI nyilvántartási számú „Szorongás Kezelési Ismeretek” képzésünk, a pedagógus-továbbképzésről, a 277/1997. (XII.22.) számú Kormányrendelet rendelkezései alapján akkreditált, 120 órás, távoktatásos, „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” megnevezésű, pedagógus továbbképzés második moduljának első hat órás tananyagát foglalja magába.

A teljes 120 órás képzésről a http://wordmagic.hu/kepzesek/onsegites-onfejlesztes-onneveles-life-coachinggal/ oldalon bővebb tájékoztatás található.

Az ingyenes hat órás „Szorongás Kezelési Ismeretek” képzés külön nincs akkreditálva, de a tananyag megegyezik az akkreditált továbbképzés második moduljának első hat órás tananyagával. Elvégzéséről a képzést követően képzési igazolást adunk ki, ami alapján az intézmény vezetője, saját hatáskörében beszámíthatja azt, a 120 pont teljesítésébe a 277/1997. (XII. 22.) Kormányrendelet 5.§ 3. bekezdés d) pontja szerint „a hétévenkénti továbbképzés legfeljebb huszonöt százaléka teljesíthető harminc foglalkozási óránál rövidebb, nem akkreditált képzésben való részvétellel, amennyiben a képzési idő legalább az öt órát eléri”.

További információt a pbannabp@gmail.com email címen, vagy a 06 30 240 00 07 telefonszámon kérhetnek.

Az érdeklődők a „tájékoztató és jelentkezési lap”, visszaküldésével tudnak a képzésre jelentkezni. SZI_tájékoztató és jelentkezési lap

A kitöltött, aláírt, és szkennelt  dokumentumot a pbannabp@gmail.com email címre kérjük visszaküldeni.

A második modul első leckéjének ingyenes elvégzése után, ha szeretné folytatni a tanulást, jelentkezhet a 30 órás “Motivációs Instruktor” képzésre, melynek végén „Motivációs Instruktor” tanúsítvány kerül kiadásra, vagy az „Önsegítés, önfejlesztés, önnevelés life coachinggal” 120 órás, pedagógusoknak akkreditált tanfolyamunkra, melynek végén „Pozitív Szemléletű Instruktor” tanúsítvány kerül kiadásra.

A www.boianna.hu  www.wordmagic.hu   www.boldogasszonyok.hu oldalakon egyéb képzéseinkről, intézményünkről is tájékozódhat.