boldogasszonyok.blog.hu

letöltés (1)A blog olyan információkat szeretne megosztani amik segíthetnének abban, hogy boldog asszonyok legyünk. Sokat olvasok, szeretem a filmeket, tréningeket. Olyan könyvekhez, filmekhez, hanganyagokhoz, előadásokhoz szeretnék kedvet és ízelítőt adni, amik nekem tetszettek.

 

http://boldogasszonyok.blog.hu/2016/05/31/meddig_szivod

Meddig szívod

 

http://boldogasszonyok.blog.hu/2016/05/30/valtozik_az_anyasaggal_egy_no_ertekrendje

Változik az anyasággal egy nő értékrendje

 

http://boldogasszonyok.blog.hu/2016/04/26/gyakran_valnak_kiveteles_felnottekke_akiknek_nehez_gyermekkoruk_volt

Gyakran válnak kivételes felnőttekké, akiknek nehéz gyermekkoruk volt

 

http://boldogasszonyok.blog.hu/2016/04/19/louise_l_hay_a_vilag_egyik_nagy_boldogsag_professzor_asszonyaLouise L. Hay blog.hu

http://boldogasszonyok.blog.hu/2015/12/08/belvarosi_jatszohaz_felnotteknek

Örömtréning

 

http://boldogasszonyok.blog.hu/2015/11/15/van_kihez_fordulni

Van kihez fordulni

http://boldogasszonyok.blog.hu/2015/10/25/eltelt_egy_ev_956#more8021633

Eltelt egy év

http://boldogasszonyok.blog.hu/2014/10/24/sikerlista_604

Sikerlista

http://boldogasszonyok.blog.hu/2014/10/24/udvozlunk_a_blog_hu-n_38434

Megtanultam boldognak lenni

boldogasszonyok.blog.hu” bejegyzéshez ozzászólás

 1. Kedves Anna!

  Elolvastam a Szóvarázs című könyvedet! Nagyon köszönöm, hogy lehetőséget kínáltál az életem megváltoztatásához!! Azt hiszem talán már ezzel el is árultam mindent a könyvedről!! Mintha rólam íródott volna, megfogadtam a benne lévő reám vonatkozó jellemzőket! Ki is jegyzeteltem, és azt elolvasom ha gondom van magammal! Elfelejtettem magamat szeretni, amíg mindenki mást szeretek, és elém helyezem! Jó szívvel fogom ajánlani olyan lelkületű embereknek amilyen én vagyok!! Sok szeretettel gratulálok, és sok sikert kívánok ahhoz, hogy az emberek életét jobbá, szebbé teszed akár a könyveddel, akár tréningek alkalmával! Nagyon jó hogy vannak olyan emberek mint Te vagy, akik nem csak magukkal, hanem embertársaikkal is foglalkoznak, akiknek nagy segítségére lehetsz az életük jobbá tételéhez vezető út megtalálásához! Megígértem magamnak több dolgot, aztán rájöttem, hogy szépen lassan fokozatosan kell a szemléletemen változtassak. Az elinduláshoz a könyved adott útmutatást! Kiírtam hogy mely könyveket kell, hogy elolvassam ahhoz, hogy továbbhaladjak azon az úton ami, a boldogsághoz, szabadsághoz, és a élet jobbá tételéhez vezessen! Hiszem hogy megtalálom ezt az utat, mert azt akarom teljes szívemből, lelkemből!

  Köszönöm szépen a sorsnak, és neked, hogy megismerhettelek! Jó egészséget, és nagy ölelést kívánok! Üdvözlettel: Gyöngyi óvónéni!

  1. Köszönöm szépen, átmelegítetted a szívemet, ezekkel a kedves mondatokkal. Kaptam már elismeréseket a könyvvel kapcsolatban, és el sem tudom mondani, mekkora megtiszteltetésnek élem meg, ha hozzá tudok járulni mások öröméhez. Ráadásul meg is erősítenek abban, hogy nem csak a magam kedvére írok, mások is profitálnak belőle. Szerintem az az igazi gazdagság, ami nem árt senkinek, de többünknek is jót tesz. A Szóvarázs, és a Szóvarázs Kolompáréknál is ilyen.
   Köszönöm, hogy leírtad, és megosztottad a véleményedet, nagyon segít engem:)

 2. Nagyon jó és szuper a web-oldalad, ( worldmagic.hu )rengeteg használható, hasznos információval. Csak köszönet érte, hogy Te foglalkozol ilyen dolgokkal is, arra kérlek ne hagyd abba és az Isten adjon hozzá erőt, egészséget szellemi bölcsességet a folytatásához.Sok hálával és üdvözlettel: Sandor sk.

  1. Köszönöm a biztatást! Óriási megtiszteltetés és öröm nekem ez a munka. Jó, hogy mertem hallgatni arra a csendes kis belső hangra, ami arra ösztönzött, hogy bátran vágjak bele. Nem magamnak tulajdonítom a sikert, mert úgy hiszem én is, ahogy írtad: Isten adja hozzá az erőt, az egészséget és a szellemi bölcsességet is. Mégis elmondhatatlanul hálás vagyok minden támogatásért, kedvességért, elismerésért. Köszönöm, hogy leírtad a gondolataidat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.